سرورهای سری SPARC اوراکل
شرکت رایان نیک تجهیز
در چندسال گذشته که رقابت بین پردازندههای شرکت اینتل و AMD در میان سرورها داغتر شده است، اوراکل با معرفی پردازنده اختصاصی سرورهای Sparc انقلابی جدید بهپا کرد. احتمالاً اولین چیزی که پس از شنیدن نام اوراکل به ذهنتان میرسد، دیتابیس معروف اوراکل یا جاوا است.
اوراکل توانسته پس از خرید شرکت Sun Microsystems وارد حوزه تولید سختافزارهایی مانند سرورهای Sparc شود. در این مطلب، هر آن چیزی را که نیاز است راجعبه سرورهای SPARC اوراکل بدانید، بررسی خواهد شد. همراه ما باشید تا از سرورهایی Sparc با پردازندهای متفاوت رونمایی کنیم.
سرور Sparc چیست؟ معرفی سرورهای Sparc
سرورهای SPARC یا Scalable Processor Architecture به معنای پردازندهای با معماری مقیاسپذیر است که بر سادگی، کارایی بالا و مقیاس پذیری تمرکز دارد و توسط شرکت sun microsystems معرفی شده است. این سرورها با ظهور خود، انقلابی در هزینه مدرنسازی زیرساختهای یونیکس بهوجود آوردند. بهکمک انواع سری سرورهای SPARC قادر خواهید بود عملکرد حیاتی جاوا را بهبود ببخشید و برنامههای oracle را به صورت بهینه و کارآمد اجرا کنید. مهمترین تفاوت سرورهای Sparc اوراکل با سرورهای سایر شرکتها مانند hp، پردازنده آن است. شرکت اوراکل بهجای استفاده از پردازندههای intel یا AMD از پردازندههای اختصاصی خود به نام SPARC M8 در این سری سرورها استفاده کرده است. همچنین وظیفه خنک کردن سرور را ۶ فن برعهده دارد. ویژگی قابل توجهی که در سرورهای اوراکل خوش درخشیده است، وجود چیپست مجزایی بوده که کار مانیتورینگ دستگاه را برعهده دارد. اگر مشکلی برای این قطعه بهوجود آید، برخلاف سایر سرورهایی مانند hp بهجای تعویض کل سرور، فقط کافیاست این قطعه را تعویض کنید.
ویژگی سرورهای Sparc چیست؟
در این بخش قصد داریم نگاه دقیقتر به این فناوری قدرتمند بیندازیم. بهطور کلی، از مهمترین ویژگیهای سرورهای Sparc میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
Register windows
Sparc برای بهبود عملکرد خود از مفهومی بهنام Register windows بهره برده است. منظور از این مفهوم، مجموعه کوچکی از registerها است که محل نگهداری دادههای در دسترس هستند. این ویژگی کمک میکند تا نیازتان به حافظه اصلی سرور برای دسترسی به اطلاعات، کمتر شده و سرعت پردازش سرور افزایش پیدا کند.
مجموعه دستورالعملها
Sparc از مجموعهای از دستورالعملها پیروی میکند که معماری پیچیده این سرورها را قابل فهم کرده است. با این ویژگی، اجرای دستورات توسط پردازنده سریعتر انجام خواهد شد.
Big-Endian Byte Ordering
از طریق این ویژگی، مهمترین بایت هر دستور در پایینترین قسمت حافظه ذخیره شده و همین امر دسترسی به حافظه و اطلاعات مهم را راحت کرده است.
قدرت پردازش
این ویژگی، پردازندههای Sparc را قادر میسازد تا بهطور همزمان چندین دستورالعمل را انجام دهند. درواقع، با داشتن این ویژگی، پردازندههای Sparc در عین کار روی چندین دستورالعمل، عملکرد بهتری از خود نشان خواهند داد. بدون اینکه خللی در هریک از دستورالعملها بهوجود آید.
مقیاسپذیری
سراغ مهمترین ویژگی پردازندههای Sparc میرویم. از طریق این ویژگی، بهراحتی قادر خواهید بود سیستمهای کامپیوتری خود را به بزرگترین سرورهای Sparc متناسب با نیازتان متصل کنید.
برخورداری حافظه پنهان
این نوع پردازندهها، از چندین سطح کَش تشکیل شدند. بهاینترتیب، دادههایی که نیاز به دسترسی مکرر دارند، در حافظه کش نگهداری میکنند. با این ویژگی، عملکرد کلی سرور بهبود پیدا کرده و پاسخ سریعتری خواهد داشت.
بهرهمندی از حافظه مجازی
پردازندههای Sparc با داشتن حافظه مجازی این امکان را به شما میدهد تا حافظه ذخیره بیشتری در اختیار داشته باشید؛ درنتیجه با داشتن حافظه مجازی، استفاده کارآمدتری از حافظه Sparc خواهید داشت.
سازگاری
سرورهای Sparc با برنامههای متداول همچون Oracle Solaris سازگاری کامل دارند و شما میتوانید برای داشتن زیرساخت قدرتمندتر، آن را با زیرساخت ابری یا سرورهای دیگر، قدرتمندتر کنید. ویژگیهایی که از معماری پردازندههای Sparc در این بخش بررسی کردیم، فقط بخشی از قابلیتهای فوقالعاده این پردازندهها هستند. درادامه، به معرفی اعضای خانواده Sparc خواهیم پرداخت.
انواع سری سرورهای SPARC؛ سری T، S و M
مدلهای مختلف سرورهای Sparc براساس قابلیتهای متفاوت از جمله قدرت پردازش، مدیریت و امنیت باهم متفاوت هستند. در ادامه، به معرفی سه مدل T، M و S خواهیم پرداخت:
سرورهای Sparc سری T
این مدل، بهعنوان محبوبترین سری Sparc در سال ۲۰۱۱ وارد بازار شد. فناوری سری T بهگونهای است که از قدرت پردازش بالا و قابلیت مقیاسپذیری برخوردار است. همچنین در این سری میتوانید چندین دستورالعمل را با هم پیادهسازی و اجرا کنید. همین امر کارایی سرور را تا حد قابل توجهی بالا برده است.
این نوع سرور، برای استفاده در محیطهای تجاری و کسبوکارهای کوچک و متوسط مناسب خواهد بود. برخی از انواع مدلهای سرورهای Sparc T، با استفاده از تکنولوژی CMT، اجرای همزمان وظایف و برنامهها را سادهتر کرده است. نمونههایی از سری T در شرکت رایان نیک تجهیز موجود است و شما میتوانید عملکرد این سری را در رایان نیک تجهیز امتحان کرده و درصورت تمایل، سفارش دهید.
- سرورهای Sparc سری M
این نوع سرورها، از پردازندههای قدرتمند چندهستهای و حافظه بالا بهره بردند. همچنین ویژگی امنیت فوقالعادهای بهطور خاص در این سری از سرورهای Sparc بهچشم میخورد. این سری برای امنیت بیشتر دادهها از رمزگشایی استفاده میکند. برخورداری از پردازنده قدرتمند و امنیت فوقالعاده این عضو از خانواده Sparc اغلب برای کسبوکارهای بزرگ، دیتاسنترهای وسیع و عملکردهای پیچیده مناسب است.
سرورهای Sparc سری S
این عضو خانوادهSparc در سال ۲۰۱۶ معرفی شده است. قدرت پردازش بالا و بهرهمندی از منابع شبکه تقویت شده، این مدل را برای برنامههایی با حجم بالا مناسب کرده است. سری S برای کسبوکارهای بزرگ و ابری مناسب خواهد بود.
سری T؛ عضو محبوب خانواده سرورهای Sparc
سرورهای گروه Sparc T درحالحاضر با معرفی آخرین نسل سرورهای Sparc T8 از جمله T8-1، T8-2 و T8-4 شناخته شده است. سرورهای T، با برخورداری از ویژگیهایی مانند پردازش قدرتمند، قابلیت مقیاسپذیری، کارایی بالا، امنیت و سازگاری بهترین گزینه در اجرای برنامههای دیتابیس اوراکل و نرمافزارهای java based هستند.
در نگاه اول به این سرورها، با بدنهای کاملاً فلزی سرور روبهرو هستیم. اوراکل در معرفی سرورهای سری T، به استحکام بدنه، کاهش وزن سرور و کاهش هزینههای تولید توجه کرده است. مقابل سرور مانند سایر نمونهها، محل قرار گرفتن دکمه پاور، چراغهای اعلان هشدار، پورت USB و نصب دیسک درایو است. پردازنده بر پایه معماری ریز ساخته شده و از ۳۲ هسته برخوردار است. هر هسته ۸ threads در اختیارتان قرار خواهد داد. یعنی جمعا روی هر سوکت پردازنده میتوانید تا ۲۵۶ threadsدر اختیار داشته باشید. مقابل هر پردازنده، ۴ مموری لایزر قرار دارد. در ادامه، با جدولی از مشخصات فنی هر سری از مدل سرورهای Sparc T، نگاه دقیقتری به این خانواده خواهیم انداخت.
سرورهای Sparc T8-4
سرورهای T8-2 Server
سرورهای SPARC T8-1
سرورهای SPARC T7-1
سرورهای SPARC T7-4
خرید سرورهای SPARC با پشتیبانی بینظیر رایان نیک تجهیز
برای استفاده از سرورهای قدرتمند Sparc شما میتوانید از طریق رایان نیک تجهیز اقدام کنید. اگر برای تهیه اکانت تجاری سرورهای اوراکل مطمئن نیستید، رایان نیک تجهیز این امکان را برایتان فراهم کرده تا عملکرد یک نمونه سرور را بهصورت رایگان در این شرکت مشاهده کنید. سپس مطابق با نیازتان نسبت به ثبت سفارش اقدام کنید. علاوهبراین، Firmware سرورهای Sparc در رایان نیک تجهیز موجود است؛ درنتیجه خیالتان از بابت آپدیت سیستمعامل و پچهای جدید سرور راحت خواهد بود. همچنین با ثبت سفارش سرورهای Sparc در رایان نیک تجهیز از خدماتی مانند پشتیبانی، آموزش و نصب سرور توسط کارشناسان این شرکت بهرهمند خواهید شد.
درصورتیکه برای تهیه سرورهای Sparc نیاز به راهنمایی و مشاوره دارید، همین حالا میتوانید از طریق شماره تماس 02188209219 داخلی 222 از مشاوره رایگان کارشناسان رایان نیک تجهیز بهرهمند شوید. فقط کافیاست فهرستی از نیازهای کسبوکارتان را به رایان نیک تجهیز بگویید تا متناسب با نیازتان بهترین گزینه را با پشتیبانی بینظیر دراختیارتان قرار دهیم.