فایروال

فایروال وب

تجهیزات F5

ارتباط امن و دورکاری

سندباکس

تجهیزات امنیتی DDOS

مدیریت وقایع و امنیت اطلاعات

مدیریت سطح دسترسی (PAM)

keyIdentity

keyIdentity

شرکت رایان نیک تجهیز

پلتفرم (Key Identity MFA  (Key Identity

 

 

 

هنگام ورود با دستگاه جدید به حساب کاربری‌ مانند اکانت شبکه‌های اجتماعی یا حساب ارز دیجیتال، علاوه‌بر رمز حساب کاربری، نیاز است رمز امنیتی نیز وارد کنید. این احراز هویت دو یا چند مرحله همان پلتفرم MFA یا Multi-Factor Authentication است. این پلتفرم با اضافه‌ کردن لایه‌های امنیتی مختلف، مجاز بودن دسترسی کاربر را تایید می‌کند. در استفاده از این پلتفرم، کاربران نیاز است که دو یا چند مدرک هویتی تعیین کنند و به هنگام ورود، آن‌ها را اثبات کنند. درواقع، دانش، دارایی و ویژگی‌های فیزیکی شما در این پلتفرم احراز خواهد شد. با این کار، علاوه‌بر افزایش امنیت سازمان، از سرقت اطلاعات یا سوءاستفاده افراد غیرمجاز جلوگیری می‌کند.

 

 

 

 

طبق آمار مایکروسافت، MFA قادر است تا ۹۰ درصد از حملات سایبری به سیستم‌ها جلوگیری کند. می­توان گفت MFA نوعی هفت خان رستم است که برای ورود به سامانه یا احراز هویت، نیاز است مراحل آن را طی کنید.

کاربرد Key Identity MFA؛ تعیین سطح دسترسی کاربر با گروه‌بندی

پلتفرم Key Identity Authentication، قادر به حفظ امنیت و سطح دسترسی در یک شبکه خواهد شد. این پلتفرم، کارایی ویژه‌ای برای ایجاد سیاست‌های مربوط به احراز هویت قدرتمند برای سازمان‌ها خواهد داشت. طوری که به‌عنوان مدیر یک سازمان می‌توانید با اعمال فاکتورهای مختلف، یک امنیت قدرتمند برای ورود به شبکه ایجاد کنید. ضمن اینکه با امکان گروه‌بندی برای کاربران، می‌توانید سطح دسترسی هر کاربر را تعیین کنید. درواقع درجه ممتاز بودن هر کاربر با میزان سطح دسترسی او مشخص خواهد شد.

 نحوه کار و عملکرد Key Identity MFA؛ اتصال به سرور LinOTP

 

علاوه‌ بر رمز ورود، Key Identity Authentication با روش‌های دیگری مانند سوال امنیتی، اثر انگشت یا کد یکبارمصرف، اعتبار و هویت کاربر را می‌سنجد. فرایند احراز هویت Key Identity MFA براساس چند فاکتور شکل می‌گیرد. متداول‌ترین نوع این احراز هویت، ارسال رمز یکبارمصرف OTP به موبایل یا ایمیل کاربر است. در سیستم‌های MFA، کاربر پس از ایجاد یک حساب کاربری، تلفن یا موبایل خود را به سیستم وصل می‌کند. پس از تایید مالکیت دستگاه از طریق پیامک یا ایمیل، سیستم از کاربر می‌خواهد نام کاربری، رمز و پاسخ احراز هویت را وارد کند. درصورت صحت اطلاعات، دستگاه کاربر به سیستم متصل خواهد شد.

درواقع، زمانی که کاربر قصد ورود به سیستم را دارد، سیستم به سرور linOTP متصل شده و از طریق پروکسی PNP، به موبایل کاربر پیامک‌ می‌فرستد. ورود کاربر از طریق برنامه Key identity Authenticator تایید خواهد شد. سپس این تاییدیه به سرور LinOTP ارسال شده و پس از بررسی، LinOTP مجاز بودن کاربر را برای ورود تعیین می‌کند.

 

 روش‌های احراز هویت چند فاکتوری Key Identity MFA؛ براساس دانش، دارایی یا ویژگی ذاتی

 روش‌های مختلفی برای احراز هویت چندعاملی وجود دارد. ترکیب هوش مصنوعی و ماشین لرنینگ، روش‌های پیچیده‌تری برای احراز هویت به‌وجود می‌‌آورد. روش احراز هویت براساس چهار دسته رایج تعیین می‌شود:

سوالات مربوط به دانش کاربر؛ مانند رمز یا پین کد

این روش اولین و رایج‌ترین روش احراز هویت کاربر خواهد بود. انتخاب یک رمز قوی شامل حروف بزرگ و کوچک، اعداد و کاراکتر، می‌تواند در محفوظ ماندن رمز شما کمک کند.

سوالات مربوط به دارایی کاربر؛ مانند توکن یا کارت هوشمند

کارت‌هایی مثل کارت هوشمند یک کد دیجیتال برای شناسایی کاربر دارد. زمانی‌که کارت هوشمند وارد دستگاه می‌شود، هویت فرد مشخص خواهد شد. در این نوع سیستم‌های MFA کاربر، دارای یک کارت هوشمند مخصوص است که برای استفاده علاوه‌بر دانستن رمز، هویتش نیز تشخیص داده می‌شود.

سوالات مربوط به هویت کاربر؛ انگشت‌نگاری یا تشخیص چهره

این دسته مربوط به روش‌های احراز هویت بیومتریک است. باوجودی‌که سیستم‌های احراز هویت بیومتریک، قوی‌ترین نوع تشخیص احراز هویت به‌شمار می‌رود، اما ممکن است هنگام استفاده با خطای نوع یک یا دو روبه‌رو شوید. خطای نوع ۱، هنگامی رخ می‌دهد که سامانه به اشتباه کاربر را شناخته نشده نشان می‌دهد. خطای نوع ۲ نیز وقتی اتفاق می‌افتد که سامانه به‌طور اشتباهی، کاربر غیرمجاز را شناسایی کرده و مجاز نشان می‌دهد. البته با تنظیم دقت دستگاه‌های بیومتریک می‌توان از بروز چنین خطاهایی جلوگیری کرد.

 روش اعتبارسنجی انطباقی؛ بررسی زمینه و رفتار کاربر حین احراز هویت

این روش، به‌عنوان احراز هویت مبتنی بر ریسک، زمینه و رفتار کاربر را تجزیه و تحلیل می‌کند. برای مثال کاربر چه زمانی و از چه مکانی قصد ورود و دسترسی به اطلاعات را دارد؟ از چه دستگاهی استفاده می‌کند؟ اتصال او از طریق شبکه عمومی بوده یا به‌صورت خصوصی وصل شده است؟ سطح ریسک براساس پاسخی که کاربر می‌دهد، بررسی شده و در هر مرحله تعیین می‌شود که آیا فاکتور دیگری برای احراز هویت از کاربر پرسیده شود یا خیر. به‌همین دلیل این نوع روش، به احراز هویت مبتنی بر ریسک معروف است.

مزایای پلتفرم Key Identity MFA؛ گذر از چند مرحله تا احراز هویت

در استفاده از پلتفرم Key Identity MFA، دردسر گم شدن دستگاه و سخت‌افزارهای امنیتی مثل توکن یا وارد کردن رمز‌های نادرست را نخواهید داشت. این پلتفرم، تمام تلاش‌های مشکوک از جمله حملات سایبری را کنترل خواهد کرد. به‌طور کلی از مزایای پلتفرم Key Identity MFA می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کاهش هزینه‌های مدیریت شبکه در سازمان
  • کاهش خطرات امنیتی
  • دسترسی به شبکه با دستگاه‌های مختلف بدون به‌خطر افتادن شبکه
  • سازگاری با کاربردهای مختلف

علاوه‌بر این، کاربران می‌توانند در موقعیت‌ مکانی مختلف و با دستگاه‌های متفاوت وارد برنامه یا سرویس موردنظر شوند؛ بدون اینکه شبکه تحت نفوذ هکرها قرار گیرد. با این پلتفرم، نیازی نیست کاربران رمز را به‌خاطر بسپارند. احراز هویت چند مرحله‌ای، باوجود مراحل بیشتر، نیاز به تلاش کمتری برای به‌خاطر سپردن رمز عبور خواهد داشت.

امنیت شبکه را با پلتفرم Key Identity MFA رایان نیک تجهیز تأمین کنید

احراز هویت چند عاملی یا Key Identity MFA نوعی روش کاربردی برای تایید هویت کاربران است. استفاده از روش‌های مبتنی بر دانش، دارایی و بیومتریک در احراز هویت چند مرحله‌ای، کاربرد دارد. در این زمینه شرکت رایان نیک تجهیز به‌عنوان تأمین‌کننده و عرضه‌کننده سیستم‌های امنیتی، علاوه‌بر ارائه این پلتفرم، امکان آموزش و نصب و راه‌اندازی Key Identity MFA را فراهم کرده است. درصورتی‌که نیاز به راهنمایی و مشاوره برای انتخاب بهترین پلتفرم احراز هویت را دارید، کارشناسان رایان نیک تجهیز با شماره 02188209219 داخلی 222 مشتاق پاسخگویی به شما خواهند بود. رایان نیک تجهیز به‌عنوان قوی‌ترین ارائه دهنده راهکارهای امنیتی، علاوه‌بر امکان ارائه محصول امنیتی، آموزش‌های کاربردی برای استفاده از محصول را نیز به شما خواهد داد.