فایروال

فایروال وب

تجهیزات F5

ارتباط امن و دورکاری

سندباکس

تجهیزات امنیتی DDOS

مدیریت وقایع و امنیت اطلاعات

مدیریت سطح دسترسی (PAM)

Load Balancing

لود بالانسینگ

شرکت رایان نیک تجهیز

سایت‌های پربازدید و نرم افزار های پرکابرد از چندین سرور برخوردارند و از تکنولوژی Load Balancing جهت تقسیم ترافیک بین سرورها استفاده می‌کنند.

Load Balancing

 

 

مقدمه

حتما این مسئله ذهن شما را به خود درگیر کرده است که وب سرورهای شرکت های عظیمی مانند گوگل و مایکروسافت نمی توانند توسط چند سرور و کارت شبکه معمولی مدیریت شوند، چرا که پردازش روزانه میلیاردها درخواست نیازمند پهنای باند بسیار زیاد و سرورهای قدرتمند است. فناوری Load balancing یک روش مناسب در خصوص افزایش کارایی و سرعت در امور شبکه است.

 

 

 

به طور کلی Load balancing یعنی توزیع پردازش و فعالیتهای ارتباطی به طور یکسان بر روی سروهای اصلی از جمله mail server، به صورتی که بر روی هیچ سرور واحدی بار پردازشی بیش از حد مجاز یا ناهماهنگ با سایر سرورها اعمال نگردد، بدین صورت از پایین آمدن کارایی و اعمال فشار پردازش بر روی یک سرور جلوگیری می‌شود.

 

استفاده از Load Balancing باعث می‌شود متوازن بودن بار بر روی سرور ها به گونه ای باشد که در خواست ها از سوی کاربران دریافت شده و بر اساس نرم افزارهای کاربردی، درخواست های مربوطه بر روی سرورها توزیع گردد. Load Balancing می تواند بصورت Client to Server و Server to Server انجام گردد که برای نصب و راه اندازی آن می توانید با تیم مشاوره فروش شرکت رایان نیک تجهیز تماس بگیرین و راهنمایی های لازم را دریافت کنید.

با استفاده از ساختار Load Balancing در بحث ارسال و دریافت email میتوان این تضمین را داد که پیام ها در کمترین زمان ممکن و در سلامت کامل به مقصد برسند. بکارگیری Load Balancing برای ایمیل، سبب افزایش میزان دسترس پذیری (Availability) بواسطه ایجاد حالت افزونگی(Redundancy) می باشد.

مزایایی استفاده از لود بالانسر:

  •  افزایش سرعت دسترسی به سرور با استفاده از چندین سرور مجزا
  •  ارتباط پایدار و امکان اتصال های همزمان بیشتر
  • کاهش هزینه در منابع و سخت افزار
  •  مدیریت ترافیک و کنترل جریان داده ها
  •  توزیع ترافیک بهینه شده و High Availability برای ساختار email
  •  مدیریت و هدایت ترافیک به سمت سرور های قابل رویت و با دوام

سایت‌های پربازدید و نرم افزار های پرکابرد از چندین سرور برخوردارند و از تکنولوژی Load Balancing جهت تقسیم ترافیک بین سرورها استفاده می‌کنند. هدف Load balancing از تقسیم ترافیک شبکه بین سرورها به صورت کاملا مساوی، افزایش سرعت پاسخ به درخواست‌ها است. از این جهت روی هیچ سروری بار پردازشی بیش از حد مجاز اعمال نمی‌شود. البته تمامی برنامه ها از لود بالانسینگ استفاده نمی‌کنند چراکه تنها برخی از وب سایت‌ها به دلیل حجم بالای بازدیدهایی که دارند از چندین سرور برخوردارند و از این تکنولوژی استفاده می‌کنند.

Mail server های متعددی در سازمان ها، حجم عظیمی از ایمیل ها را ارسال و دریافت می کنند. به منظور جلوگیری از ایجاد صف و تاخیر تحویل ایمیل می توان از ساختار Load balancing بهره گرفت. هنگام استفاده از mail server ها باید ایمیل های ورودی را به سمت سرور های مختلف ایمیل هدایت کرد تا حجم یکسانی از email ها پردازش شده و سازمان بتواند به حالت تعادل برسد. برای دستیابی به تعادل در ساختار ایمیل، می توان از Record MX در DNS استفاده کرد.

Mail Exchanger یا همان MX یک نوع record در dns است که توسط آن میتوان مشخص کرد که ایمیل ها با استفاده از پروتکل SMTP (برای ارسال ایمیل و بر روی پورت 25) چطور منتقل شوند تا load balancing ایجاد شود. MX record معمولا نام کامل دامنه (FQDN) را برای سرور های ایمیل باز میگرداند.

می‌توان برای یک دامنه چند رکورد MX تعریف کرد که معمولا یک رکورد MX به سرور اصلی و سایر رکوردها به یک یا چند سرور پشتیبان اشاره می‌کنند. علت استفاده از چند رکورد MX آن است که اگر زمانی مشکلی برای یکی از رکوردها به‌وجود آمد، از سایر رکوردها به‌عنوان پشتیبان استفاده شود.